Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Ανεξάρτητες call girls

     Υπάρχουν δεκάδες sites αγγελιών, όπως το freelist, το mylist, το adoos και άλλα πολλά τα οποία όλα έχουν στις λίστες τους, στήλες με γνωριμίες και ερωτικές υπηρεσίες.

     Όπως οι περισσότεροι έχουμε διαπιστώσει, σε αυτές τις στήλες βασιλεύει η μεγαλύτερη απάτη του χώρου καθώς πολλά γραφεία και επαγγελματίες  πλασάρουν τις κοπέλες τους σαν ανεξάρτητες, δίνοντας υποσχέσεις και το κυριότερο βάζοντας ψεύτικες φωτογραφίες, για να μας εξαπατήσουν, να αυξήσουν την πελατεία τους και να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη προσφέροντας απαράδεκτες υπηρεσίες.

     Μέσα από αυτό το blog πήρα την απόφαση να κάνω τον μικρό μου πόλεμο και να ξεχωρίσω από αυτές τις αγγελίες, τίμιες κοπέλες, ανεξάρτητες και ειλικρινείς ως προς τις υπηρεσίες, αλλά πιθανών και κάποιες κοπέλες από γραφεία οι οποίες έχουν αληθινές φωτογραφίες, δεν εξαπατούν και σέβονται τα χρήματα των πελατών.

     Για αυτή μου την προσπάθεια, εκτός από τις προσωπικές μου εμπειρίες θα αντλήσω πληροφορίες και από αξιόπιστους ανθρώπους μέσα από το site και το forum του bourdela.com.

     Οι πρώτες πραγματικά ανεξάρτητες δοκιμασμένες κοπέλες, θα αναρτηθούν σταδιακά τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε καλά να περνάτε, προσοχή στις απάτες και ποτέ στο πόλεμο χωρίς το κράνος!!!


     Όποιος θέλεις επικοινωνία μαζί μου, μπορεί να μου γράψει στο m.j.fighter80@gmail.com